промоция

производители

                                                                          

предложения за септември

Покривка за маса Pretty Grey
Покривка за маса Pretty Grey
Размер: По избор
Цена: 70.00 лв.
виж
Детски халат Texie Nectarin
Детски халат Texie Nectarin
Размер: По избор
Цена: 59.90 лв.
виж
Спален комплект Erica White
Спален комплект Erica White
Размер: По избор
Цена: 300.00 лв.
виж

начало » Матраците Sealy Вече и в България

Посланикът на Америка с презентация за матраци В края на миналия месец с любезното домакинство на американския посланик у нас – Джеймс Уорлик, в посолството на САЩ се състоя представянето на най-големия производител на матраци в света Sealy. Събитието уважиха над 100 представители на политическия и бизнес елит в България, като никой не пропусна да изпробва удобството на любимия матрака на Америка.

Любопитната история на Марката 

Американската марка е създадена през 1881 година от предприемачът и земеделец Даниел Хейнс, който отглеждал памук в щата Тексас (САЩ). В началото мистър Хейнс започнал да прави собственоръчно матраци пълни с памук за приятели, но славата му бързо се разнесла тъй като матраците пълни с памук предоставяли изключително удобство. Не закъснява и създаването на марката Sealy. Бизнесът му нараствал главоломно, което довело до множество иновации и патенти, като през 1889 година Хейнс създава и патентова машина за компресиране на памука в матраците.

Петнадесет години по-късно създателят, продава патента на тексаска компания, която запазва марката Sealy. До 1920 година марката има 23 завода в Америка, и продължава разрастването си и обратната инвестиция в иновации и научна дейност. В наши дни производството е излязло далеч от границите на Америка и Sealy се е превърнала в най-голямата компания за матраци в света с годишен оборот от над 1,5 милиарда долара. Sealy е и компанията с най-големи инвестиции в научни разработки и изследвания, за подобряване на продуктите си, в своя бранш.

матраци SealyВсички тези фактори правят матраците Sealy толкова предпочитани, не само от гражданите, но и от бизнеса. Ако сте били гост в някой от следните известни вериги хотели: Sheraton, Four Seasons, Marriott, Ritz-Carlton, Le Meridien, Hyatt, Crowne Palza, Bulgari Hotels & Resorts, Orient Express Hotels, St. Regis, Regency Hotels, Best Western, то със сигурност вече сте изпитали удоволствието да спите на матрак Sealy.

Марката има четири дивизии матраци: Stearns & Foster, Optimum, Sealy Posturepedic, Sealy Brand. Като най-луксозната и скъпа линия са матраците „Stearns & Foster”, а най-евтината - Sealy Brand.

Всички модели матраци Sealy може да откриете в нашия онлайн магазин, на преференциални цени - за повече онформация натиснете тук
 

Приемаме плащания с: VISA MasterCard ePay
 
fotballdrakter basketball trikots basketbal kleding kopen goedkope voetbalshirts kopen maillot de basket nba pas cher basketball trøye NBA vetement cyclisme pas cher